Контакт инфо

Групацијата AEGROUP е ексклузивен дистрибутер на производите (еспресо кафе, чај и топло чоколадо) на Tonino Lamborghini за Македонија. Производите на Tonino Lamborghini се со висок квалитет и заложбите на компанијата да обезбедат секогаш најдобро се базира на долгогодишното искуство во оригинална и уникатна алхемија.

Social:

Работно време

Понеделник: 9:00 – 17:00
Вторник: 9:00 – 17:00
Среда: 9:00 – 17:00
Четврток: 9:00 – 17:00
Петок: 9:00 – 17:00
Сабота: 11:00 – 17:00
Недела: ЗАТВОРЕНО

Биди известен

за нови производи и информации