КЕСИЧКИ

0.00ден

Еспресо во запечатени кесички со мешавина на фино мелено и печено кафе. Идеални за свежо еспресо, тие осигуруваат мирисот да не се изгуби и внимателно се избалансирани за да се добие совршено автентично италијанско кафе. За употреба и во машини за еспресо. Тие се достапни во две мешавини: Класик и без кофеин.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КЕСИЧКИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

Биди известен

за нови производи и информации