Кои сме ние

За нас

AEGROUP е семеен бизнис кој функционира во Скопје како успешен бизнис на локалниот пазар.

Групацијата AEGROUP е ексклузивен дистрибутер на производите (еспресо кафе, чај и топло чоколадо) на Tonino Lamborghini за Македонија. Производите на Tonino Lamborghini се со висок квалитет и заложбите на компанијата да обезбедат секогаш најдобро се базира на долгогодишното искуство во оригинална и уникатна алхемија.

Нашата цел е на вистинските познавачи да им понудиме квалитет и комбинација на извонредност на старото со чистотата на новото, значи ништо помалку не се прифаќа од највисок квалитет и италијански стил.

Нашата визија да ја доловиме страста и духот на производите на Tonino Lamborghini на нашите клиенти со уникатни и дистинктивни квалитетни производи инспирирани од светот на италијанските уметности & индустрискиот дизајн.

 • Најдобар светски бренд

  Најдобар светски бренд

  Tonino Lamborghini се со висок квалитет и заложбите на компанијата да обезбедат секогаш најдобро се базира на долгогодишното искуство во оригинална и уникатна алхемија.
 • Многу продажни места

  Многу продажни места

  Вкусот на Tonino Lamborghini еспресо веке се проширува во сите градови во Македонија исто така и во соседните земји на Македонија.
 • Професионални баристи

  Професионални баристи

  За да биде кафето вкусно битно е да бидат баристите добри и професионални и да се издржуваат на професионален начин.
 • 24/7 брза испорака

  24/7 брза испорака

  Многу е битна испораката, но ние се трудиме сите наши производи да ги праќаме на нај брз начин за нашите клиенти да имаат најдобра услуга и техничка поддршка од нашиот тим.

Повеќе од

+10000

клиенти

го вкусиа нашиот

квалитет

Стани наш клиент

За бидат вашите клиенти задоволни потребно е да имате квалитетно кафе.

Ако мислите дека треба да ги имате нашите производи во вашиот локал, имате можност да аплицирате за нашите производи и онлине, по тоа ние ке ви одговориме на нај брз начин и ке ве советуваме за како можете да ги задоволите вашите клиенти во најдобрите вкусови од нашите производи.