Tonino Lamborghini

espresso

Tonino Lamborghini Espresso им дава на оние кои вкусуваат сензација, непогрешлива арома, полн, изобилен и неповторлив вкус: вкусот на вистинското италијанско еспресо.

27September
2017

Биди известен

за нови производи и информации