ЦРВЕНА ЛИНИЈА

Мешавина од Арабика од Јужна и Централна Америка и Источна Африка, со допир на Робуста открива деликатна хармонија која го комбинира одличното печење со интензивно тело и навестува какао со висок квалитет.

Category:

You may also like…

Биди известен

за нови производи и информации